Casa la ROSU din blocuri ceramice [#11]

0
373

  Casa la roșu este o etapa in ridicarea unei constructii. Denumirea vine de la culoarea caramizii care nu este acoperita, insa denumirea se extinde si pentru constructii din beton sau alte materiale.

         Casa la rosu este o etapa in care poti trece de la un constructor la altul (alegi un constructor specializat sau mai ieftin pentru ridicarea la rosu si apoi alegi alti constructori specializati in finisaje).

Avantajele achizitiei unei case la rosu

        Primul avantaj al cumpararii unei case la rosu il reprezinta profitul imediat care poate fi obtinut dintr-o astfel de proprietate. Achizitionand o casa la rosu  veti economisi o suma considerabila deoarece pretul unei astfel de constructii este mult mai mic decat cel al unei case la cheie. Astfel, in cazul in care va ganditi sa o vindeti, dupa ce ati efectuat amenajarile de rigoare, puteti fi siguri ca veti obtine un profit pe masura.
       Un alt avantaj este acela ca veti putea investi in etape pentru finalizarea casei. Astfel, lipsa fondurilor pentru lucrarile de amenajare nu va va impiedica sa obtineti casa pe care ati visat-o. Singurul lucru influentat de aceste lipsuri temporare este timpul pe care il veti investi in lucrari. Totusi, costul mic initial va va oferi posibilitatea amenajarii treptate, iar rezultatul va fi unul pe masura asteptarilor.

Dacă doriți să luați legătura cu noi pentru mai multe informatii, sunati la numarul de telefon: 0745.883.534

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.